Dex

Vapofor: cel mai mare avantaj al vaporizarii este pregatirea fetei pentru procesul de curatare – inmoaie stratul de piele moarte de la suprafata, numit stratum corneum. Acest proces inlatura celulele moarte, murdaria, bacteriile sau alte materii de la nivelul pielii care pot declansa acneea si punctele negre; dupa vaporizare, pielea este pregatita sa absoarba mai bine produsele dermato-cosmetice aplicate de cosmetolog.

Vapozon: deniveleaza ridurile, pune circulatia in miscare, reinoieste pielea, accelerarea microcirculatiei faciale si redarea luminozitatii.

Electroderm: este un aparat cosmetic de inalta frecventa si foarte important intr-un salon cosmetic. Pe parcursul tratamentului cu electroderm, undele electrice actioneaza direct asupra pielii, determinand astfel reactii fizice si chimice. Scopul aparatului este producerea scanteierilor si astfel se elimina ozon cu efect dezinfectant. Terapia cu ozon, reprezinta o terapie bazata pe injectarea sau insuflarea in organism a unei cantitati de amestec oxigen-ozon, prin diferite metode, obtinand astfel rezultate terapeutice pozitive: dezinfectant, revitalizant, trofic, antibacterian. Ozonul distruge toate bacteriile, funghii, mucegaiurile, parazitii si inactiveaza virusurile.

Galvanoderm: beneficiile curentului galvanic:curata profund tenul, se stimuleaza circulatia sangelui la nivelul capilarelor faciale, are loc o mai buna nutritie a pielii in zona aplicarii electrozilor, imbunatateste aspectul tenului si ofera luminozitate, diminuarea edemelor (umflaturi datorate cresterii lichidelor din tesuturi), accelereaza forta de regenerare la nivelul pielii si in tesuturile profunde.

Ionizare: este un procedeu cosmetic, prin care se introduc in piele diferite substante sub forma de ioni. Cu ajutorul curentului galvanic, solutiile specifice, sucuri de fructe sunt disociate in ioni cu o mare putere de patrundere in straturile profunde ale pielii, pana in derm. Cu ajutorul ionizarii se introduc in piele minerale importante pentru metabolismul celulare, stimuland astfel regenerarea celulara. Prin acest tratament cosmetic tenul devine catifelat si neted. Se folosesc seruri concentrate specifice fiecarui tip de ten.

Dezincrustrare: procedeul de dezincrustare ajuta in curatarea profunda a pielii, prin care se indeparteaza de la suprafata pielii si din foliculii pilosebacei surplusul de sebum. Prin dezincrustare se degreseaza tenurile grase si incarcate, adica se curata profund. Principiu de actiune este ca grasimea de pe fata se amesteca cu solutia dezincrustanta (bazica), iar impreuna cu caldura degajata de corp sau de aparatul numit galvanoderm se realizeaza un proces de saponificare, transformand sebumul intr-o forma solubila care este usor de indepartat.

Ultrasunete: face posibila patrunderea substantelor solubile in grasimi si apa, precum si regenerarea pielii. Aparatul cu ultrasunete utilizeaza vibratii sonice si functioneaza cu un milion de vibratii pe secunda (1 MHz). Acesta actioneaza prin astuparea si reducerea ridurilor, conferind pielii un aspect mai sanatos si mai tanar. Folosind vibratiile mecanice pentru a face masaj celulelor, se va imbunatati metabolismul celular si circulatia sangelui, si pielea capata stralucire si elasticitate. Valul de ultrasunete cu efect de stimulare si de accelerare a metabolismului va schimba valoarea pH-ului pielii.

Role de jad: timp de secole, rolele din jad au fost folosite in China ca o rutina zilnica pentru a mentine aspectul tanar al pielii. Imbunatateste circulatia, reduce umflaturilecearcanele si ridurileCrește fluxul limfaticajuta la detoxifiere și drenaj. Racoarea jadului inchide porii si intinde pielea. Vibratia calmanta si armonioasa a jadului ne echilibreaza organismul in intregime.

Reflexoterapie: Principalul scop al reflexoterapiei consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o harta a intregului corp.